en-USel-GR
Γλώσσα
Search
Search ×
Μενού
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ενημέρωση

Ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος για τους συμπαροίκους
Hellenic Parliament / Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 / Κατηγορίες: Αρχική, Πολιτιστικά / Οικονομικά , Αυστραλία

Ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος για τους συμπαροίκους

Ο πρώην ομογενής υπουργός της Βικτώριας και πρόεδρος της Πα.Δ.Ε.Ε., Γιάννης Πανταζόπουλος, υπόσχεται «ανταγωνιστικές τιμές» στο ηλεκτρικό ρεύμα, για τις παροικιακές επιχειρήσεις αρχικά, αλλά και για τα νοικοκυριά των Ελλήνων της Βικτώριας στη συνέχεια.

Όπως είναι γνωστό, οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν εκτιναχθεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια και, μάλιστα, από του χρόνου αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

«Η κατάσταση φέρνει πολύ κόσμο σε απόγνωση» λέει στοn «Νέο Κόσμο» ο Γιάννης Πανταζόπουλος ανακοινώνοντας τα «ευχάριστα νέα».

«Ο αδελφός μου ο Φώτης», μας λέει, «έχει πείρα 30 ετών στον ενεργειακό χώρο της Βικτώριας. Μαζί, λοιπόν, μετά από έρευνες, δημιουργήσαμε μια εταιρία που ελπίζουμε ότι θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους ομογενείς το επιθυμούν, να βρουν πιο ανταγωνιστικές τιμές».

Η εταιρία αυτή λέγεται Hellenic Power και ο τρόπος λειτουργίας της είναι απλός: Όπως μας εξηγεί ο κ. Πανταζόπουλος ένας συμπάροικος που έχει επιχείρηση μπορεί να αποταθεί στην εν λόγω εταιρία (όλες οι σχετικές πληροφορίες στο www.hellenicpower.com) και να εγγραφεί.

Δηλαδή, θα δώσει τα στοιχεία του και τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Η Hellenic Power θα κάνει μια έρευνα αγοράς στις διάφορες εταιρίες παροχής ρεύματος για να διαπιστώσει αν ο συμπάροικος χρεώνεται ακριβά.

Όταν βρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές θα τον ενημερώσει. Τότε ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να αλλάξει εταιρία και να πληρώνει λιγότερα.

«Για τη δουλειά μας αυτή οι συμπάροικοι δεν θα χρεώνονται ούτε ένα σεντ» μας διαβεβαιώνει ο κ. Πανταζόπουλος και προσθέτει: «Η Hellenic Power θα παίρνει προμήθεια από τις εταιρίες με τις οποίες θα συνάπτουν συμβόλαια οι ομογενείς μετά την παρέμβασή μας. Δεν θα πληρώνουν τίποτα σε μας. Αντιθέτως, εμείς θα δίνουμε ένα ποσοστό από τα έσοδά μας για φιλανθρωπικό σκοπό στην παροικία μας» λέει ο κ. Πανταζόπουλος.

Όπως μας εξήγησε, τα χρήματα αυτά θα δοθούν στο HACCI (Ελληνο-Αυστραλιανό Εμπορικό Επιμελητήριο) το οποίο θα δημιουργήσει ειδικό ταμείο για να καλύπτονται ανάγκες της παροικίας.

Στο ταμείο αυτό θα δίνει ποσοστά η Hellenic Power, αλλά όπως μας είπε ο κ. Πανταζόπουλος, οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στο χορό του HACCI στις 17 Νοεμβρίου.

Πηγή: neoskosmos.com

Print
1468

Global Hellenism Events

«Απρίλιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Αναζήτηση

© 2024 Βουλή των Ελλήνων Όροι χρήσης Πολιτική Απορρήτου
Επιστροφή πάνω