en-USel-GR
Γλώσσα
Search
Search ×
Μενού
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024

Ενημέρωση

Η ομογενής Arianna Huffington στους 25 μετανάστες με τη μεγαλύτερη επιρροή
Hellenic Parliament / Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 / Κατηγορίες: Αρχική, Ελλάδα, Η.Π.Α.

Η ομογενής Arianna Huffington στους 25 μετανάστες με τη μεγαλύτερη επιρροή

Η Ελληνοαμερικανή Arianna Huffington, θεωρείται μία από τους πιο πετυχημένους μετανάστες και με τη μεγαλύτερη επιρροή, όλων των εποχών, σύμφωνα με έρευνα της «easyEsta», όπως επεσήμανε το σχετικό ανακοινωθέν.

Τη διάκριση αυτή έχουν κατακτήσει προσωπικότητες όπως ο Freddie Mercury και ο Elon Musk και αφορά επιτεύγματα μεταναστών πρώτης ή δεύτερης γενιάς. Η ίδρυση του HuffPost έπαιξε σημαντικό ρόλο για την τιμή αυτή προς το πρόσωπο της κ. Huffington.

Αλλοι διακριθέντες είναι ο νικητής του Tour De France και του Vuelta a Espana, ποδηλάτης Chris Froome, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ, Anthony Joshua και ο ιδιοκτήτης των The Evening Standard και The Independent, Evgeny Lebedev.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η ιδρύτρια του HuffPost, Arianna Huffington, σύμφωνα με την έρευνα της «easyEsta» κατετάγη στους 25 μετανάστες, πιο πετυχημένους και με τη μεγαλύτερη επιρροή.

Η κ. Huffington έγινε μέλος αυτού του καταλόγου για την αναγνώριση που έλαβε χάριν της εργασίας της στα ΜΜΕ, έχοντας ονομαστεί και #12 στον κατάλογο του Forbes των γυναικών με τη μεγαλύτερη επιρροή στα ΜΜΕ.

Ακόμη είναι στο #42 της Guardian με τους κορυφαίους 100 στο χώρο των ΜΜΕ, ενώ εμφανίζεται τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο.

Με τη μετανάστευση και τις επιπτώσεις της να επηρεάζουν πάντα το μέτωπο των πολιτικών συζητήσεων, η «easyEsta» ήθελε να δείξει το σημαντικό αντίκτυπο που μπορούν να κάνουν μετανάστες πρώτης και δεύτερης γενιάς στις νέες πατρίδες τους και η κ. Huffington ήταν ξεχωριστή υποψήφια.

Εκπρόσωπος της «easyESTA» ανέφερε: «Ο πολιτισμός είναι απίστευτα σημαντικός σε εμάς στην ‘easyESTA’, κάναμε αυτή την έρευνα για να κατανοήσουμε καλύτερα τη σημασία της μετανάστευσης και πως αυτή έχει επιδράσει θετικά διαφορετικές βιομηχανίες».

«Η έρευνα μας εξέπληξε με το πόσο διαφοροποιημένοι είναι πραγματικά οι άνθρωποι. Αποκτήσαμε ‘εσωτερική ματιά’ στο φυσικό και μεταφορικό ταξίδι μεταναστών. Κατανοώντας τις κουλτούρες που επηρέασαν τις ζωές τους, ένα νέο νόημα προστέθηκε στην κληρονομιά τους».

Η Ελληνοαμερική, Arianna Huffington είναι στον ίδιο κατάλογο με Madeleine Albright, Sadiq Khan, Evgeny Lebedev, Chris Froome και Anthony Joshua. Ολοι τους έχουν κάνει τεράστια προσφορά στην πατρία που οι ίδιοι ή οι γονείς τους μετανάστευσαν.

Η ανακοίνωση αυτών των αποτελεσμάτων, έρχεται σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία πολιτικοί όπως ο Tony Blair καλούν σε πιο αυστηρούς ελέγχους μετανάστευσης, ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έχει ανακοινώσει το τέλος της DACA.

Σχετικά με την «easyESTA»

Ως ανεξάρτητος δικτυακός τόπος η «easyESTA» παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με visa σε ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ. Κυρίως, η «easyESTA» παρέχει βοήθεια σε ταξιδιώτες με τις αιτήσεις τους για ESTA (Electronic System for Travel Authorization) και τους επιτρέπει αν ολοκλήρώσουν τη διαδικασία ψηφιακά.

Στοχεύοντας στην απλούστευση της διαδικασίας αίτησης ESTA, η «easyESTA» φροντίζει τις τεχνικές παραμέτρους των αιτήσεων, λαμβάνοντας τις καταχωρημένες πληροφορίες για ESTA και έπειτα ολοκληρώνοντας τα υπόλοιπα στοιχεία.

Επιπρόσθετα, η «easyESTA» παρακολουθεί την πρόοδο της αίτησης, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους και επίσης ταχυδρομεί την ESTA στους πελάτες της.

Πηγή: ekirikas.com

Print
1712

Global Hellenism Events

«Μάιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Αναζήτηση

© 2024 Βουλή των Ελλήνων Όροι χρήσης Πολιτική Απορρήτου
Επιστροφή πάνω