en-USel-GR
Γλώσσα
Search
Search ×
Μενού
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2024

Ενημέρωση

Πρεμιέρα για την ταινία «Between Two Ferns» του ομογενή ηθοποιού Ζακ Γαλιφιανάκη
Hellenic Parliament / Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 / Κατηγορίες: Αρχική, Πολιτιστικά / Οικονομικά , Η.Π.Α.

Πρεμιέρα για την ταινία «Between Two Ferns» του ομογενή ηθοποιού Ζακ Γαλιφιανάκη

Το μοναδικό στο είδος του talk show του Ελληνοαμερικανού Ζακ Γαλιφιανάκη (Zach Galifianakis), «Between Two Ferns», έγινε ταινία.

Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο συνδρομητικό κανάλι Netflix με συνδημιουργό και σκηνοθέτη τον Σκοτ Ακερμαν.

Η τεράστια επιτυχία και απήχηση της εκπομπής του Γαλιφιανάκη στη γειτονιά του Χόλιγουντ τον οδήγησε στη δημιουργία της ταινίας. Πρόκειται για ένα «roadtrip» όπου μιλάει με δέκα διάσημους καλλιτέχνες κάνοντας ερωτήσεις πάντοτε με το ειρωνικό χιούμορ του.

Ο ηθοποιός Γουίλ Φέρελ έχει τον ρόλο του απαιτητικού παραγωγού του σόου ενώ συμμετέχουν ακόμη γνωστά ονόματα όπως ο Μάθιου Μακόνεϊ.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχεται από τον Ελληνοαμερικανό ηθοποιό ο Μακόνεϊ είναι: «Από όλους τους λόγους που σε έκαναν να κερδίσεις ένα Οσκαρ πόσο εντύπωση σου έκανε που κέρδισες ένα για τις υποκριτικές σου ικανότητες;».

Αλλα γνωστά ονόματα που συμμετέχουν είναι ο Κίανου Ριβς, Τζον Λέτζεντ, Πολ Ραντ, Μπρι Λάρσον, Πίτερ Ντίνκλατζ, Τζον Χαμ και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Το talk show του Γαλιφιανάκη ξεκίνησε το 2008 και με μόλις 21 επεισόδια όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί και αρκετές φορές να γίνει viral με τις ανατρεπτικές και ακραίες ερωτήσεις προς τους καλεσμένους του.

Η ταινία θα περιλαμβάνει και το πρωτότυπο σκηνικό της εκπομπής του, τις δύο φτέρες, τις οποίες κουβαλάει μαζί του και στην ταινία.

Στην περιγραφή της ταινίας, το Netflix αναφέρει για τον Γαλιφιανάκη: «Ο Ζακ πάντα ονειρευόταν να γίνει ένα αστέρι. Οταν όμως ο Γουίλ Φάρελ ανακάλυψε την εκπομπή του και την ‘ανέβασε’ στο ‘Funnyordie’ ο Ζακ έγινε ρεζίλι. Τώρα μαζί με το συνεργείο του κάνουν ένα roadtrip και παίρνουν συνεντεύξεις από διάσημους για να αποκαταστήσουν τη φήμη του».

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης γεννήθηκε στη Βόρεια Καρολίνα, με ρίζες από την Κρήτη και τη Σκωτία. Εγινε γνωστός από την ταινία «The Hangover», ενώ έχει κερδίσει βραβείο του καλύτερου κωμικού από το μουσικό κανάλι «MTV».

Πηγή: ekirikas.com

Print
1582

Global Hellenism Events

«Οκτώβριος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Αναζήτηση

© 2024 Βουλή των Ελλήνων Όροι χρήσης Πολιτική Απορρήτου
Επιστροφή πάνω