en-USel-GR
Γλώσσα
Search
Search ×
Μενού
Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2025

Ενημέρωση

Κοινή συνεδρίαση Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς  και Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων
MIS / Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 / Categories: Αρχική, Πολιτιστικά / Οικονομικά

Κοινή συνεδρίαση Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων

Κοινή συνεδρίαση Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων

       

Στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής παραβρέθηκαν εκτός από τους βουλευτές των  δύο  Επιτροπών, οι καλεσμένοι από την Ιταλία κ.κ. Marco Galdi, Πρόεδρος της Φιλελληνικής Εταιρείας, Filippo d΄Oria, Καθηγητής, Επιστημονικός Διευθυντής της Φιλελληνικής Εταιρείας Ιταλίας και ο  Ιωάννης Κορίνθιος , Καθηγητής, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων Ιταλίας. 

          Την κοινή συνεδρίαση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Πρέσβης κυρία Αικατερίνη Κόικα Γενική Δ/ντρια Απόδημου Ελληνισμού, ο κ. Χρήστος Δημητρίου, Αναπληρωτής Γενικός Δ/ντης Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού, η κυρία Κατερίνα Γιαννάκη μέλος Συντονιστικού Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού Ευρώπης- κοινότητα Ρώμης). 

  Η ιταλική Φιλελληνική Εταιρεία ιδρύθηκε πριν ένα χρόνο περίπου με σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής γλώσσας και τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα. Πρόκειται για φιλέλληνες και επιθυμία τους είναι να ξεπεράσει γρήγορα  τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα. .

 

http://www.filellenicaitaliana.it

Print
2146

Global Hellenism Events

«Ιούνιος 2025»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Αναζήτηση

© 2025 Βουλή των Ελλήνων Όροι χρήσης Privacy Statement
Επιστροφή πάνω