en-USel-GR
Γλώσσα
Search
Search ×
Μενού
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ενημέρωση

Η «Earth Friendly Products» της οικογένειας Βλαχάκη υποστηρίζει την μάχη κατά του καρκίνου
Hellenic Parliament / Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018 / Κατηγορίες: Αρχική, Πολιτιστικά / Οικονομικά , Η.Π.Α.

Η «Earth Friendly Products» της οικογένειας Βλαχάκη υποστηρίζει την μάχη κατά του καρκίνου

Η εταιρία «Earth Friendly Products®», πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της οποίας είναι η κ. Κέλι Βλαχάκη-Χανκς (Kelly Vlahakis-Hanks) υποστηρίζει την Αμερικανική Ενωση κατά του Καρκίνου (American Cancer Society) με την δημιουργία της εκστρατείας «Go Green for Pink», ενώ πρόχωρησε και σε δωρέα 100.000 δολ. για τις προσπάθειες αντιμετωπίσεις του καρκίνου του στήθους.

Ειδικότερα, το σχετικό ανακοινωθέν, επεσήμανε ότι σημαντική πρόοδος έχει γίνει στην μάχη κατά του καρκίνου, με τα ποσοστά των περιστατικών να μειώνονται κατά 26% από το 1991 έως το 2015. Παρά την πρόοδο ωστόσο 609.640 Αμερικανοί αναμένεται να πεθάνουν λόγω της ασθένεθας αυτής, σύμφωνα με τα στοιχεία της American Cancer Society (ACS).

Για να υποστηρίξει την έρευνα κατά του καρκίνου και να παρέχει προγράμματα και υπηρεσίες για όσους παλεύουν με τον καρκίνο η «Earth Friendly Products®», που παράγει τα φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά «ECOS™», ανακοίνωσε ετήσια συνεργασία της με την ACS.

Η εταιρία είναι για χρόνια υποστηρικτής της ACS και των εκδηλώσεων «Making Strides Against Breast Cancer».

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας δεσμεύτηκε για δωρέα 100.000 δολ. προς την ACS και δημιουργεί την εκστρατεία «Go Green for Pink». Από την 1η Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Οκτωβρίου η «Earth Friendly Products®» θα συνεισφέρει 1 δολάριο σε προγράμματα της  ACS κατά του καρκίνου του στήθους και την έρευνα για κάθε συσκευασία 100 ounce ή μεγαλύτερη απορρυπαντικών πλυντηρίου o «ECOS™» που πωλείται.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την American Cancer Society φέτος», δήλωσε η κ. Κέλι Βλαχάκης-Χανκς, πρόεδρος και CEO της «Earth Friendly Products».

«Η μάχη για την προστασία της υγείας μας και της υγείας του πλανήτη μας αποτελεί τον πυρήνα της αποστολής μας για 50 χρόνια . Εχουμε επηρεαστεί όλοι από τον κακρίνο σε γυναίκες, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, είτε πρόκειται για μητέρα, αδερφή ή φίλη. Εχασα την μητέρα μου από καρκίνο του στήθους αρκετά χρόνια πριν και θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να βελτιωθεί η υγεία των γυναικών και η ευημερία τους, μεταξύ των οποίων η δική μου υγεία και της κόρης μου», πρόσθεσε.

«Η Earth Friendly Products έχει αποτελέσει σπουδαίο υποστηρικτή της ACS και των Making Strides Against Breast Cancer για αρκετά χρόνια. Εχουν συγκεντρώσει χιλιάδες δολάρια με την συμμετοχή υπαλλήλων από τις 4 εγκαταστάσεις τους ανά τις ΗΠΑ. Η προσοχή της εταιρία στον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι ωραία και εκτιμούμε την υποστήριξή τους», δήλωσε η κ. Jane Barnes, διευθύντρια περιφερειακών εταιρικών σχέσεων της American Cancer Society.

«Η ACS έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε πολλά επιτεύγματα για τον καρκίνο του στήθους και οι πόροι που θα συγκεντρωθούν από την Earth Friendly Products θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε την χρηματοδότηση κρίσιμων ερευνών και την παροχή υπηρεσιών για γυναίκες που αντιμετωπίζουν καρκίνο του στήθους», συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα με τη νέα δωρεά των 100.000 δολ. η Earth Friendly Products® υποστηρίζει επίσης τα ACS Hope Lodge ανά τις ΗΠΑ παρέχοντας απορρυπαντικά και καθαριστικά ECOS™ στις εγκαταστάσεις.

Οι κοινότητες ACS Hope Lodge (Κατάλυμα Ελπίδας) παρέχουν στους ασθενείς με καρκίνο και όσους τους φροντίζουν δωρεάν διαμονή όταν στο να «ανταποκριθούν» στην ελπίδα για αποτελεσματική θεραπεία απαιτεί ταξίδια μακριά από το σπίτι τους.  Τα καταλύματα αυτά παρέχουν φροντίδα, οικιακό περιβάλλον και πληροφορίες και εφόδια για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

«Πιστεύουμε ότι είναι σημαντική η χρήση πιο ασφαλών, φυτικών καθαριστικών, ειδικά σε εγκαταστάσεις όπου η θεραπεία είναι στο επίκεντρο», τόνισε η κ. Βλαχάκη-Χανκς. «Θέλουμε οι ασθενείς να έχουν το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον θεραπείας κατά τη διάρκεια παραμονής στα Hope Lodge και είναι τιμή μας να δωρίζουμε τα προϊόντα μας για να βοηθήσουμε ώστε αυτό να καταστεί εφικτό».

Σημειώνεται ότι προϊόντα ECOS™ μπορεί να αγοράσει κανείς σε επιλεγμένα καταστήματα ανά τις ΗΠΑ και στο ecos.com. Δωρεές μπορούν να γίνουν απευθείας στην American Cancer Society και στο cancer.org/donate.

Πηγή: ekirikas.com

Print
1983

Global Hellenism Events

«Απρίλιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Αναζήτηση

© 2024 Βουλή των Ελλήνων Όροι χρήσης Πολιτική Απορρήτου
Επιστροφή πάνω