Αποκωδικοποιήθηκε το «DNA» της ελληνικής φέτας και περιέχει 489 διαφορετικές πρωτεΐνες Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 Ερευνητές του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) ανέλυσαν την ελληνική φέτα, αποκρυπτογραφώντας, για πρώτη φορά σε μοριακό επίπεδο, το περιεχόμενο, την αξία και τις διατροφικές ιδιότητές της.
Μια νέα διάκριση στον Σταύρο Μεσσήνη Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 Μια νέα σημαντική διάκριση κέρδισε έργο του Σταύρου Μεσσήνη, πρόσφατα, σε μεγάλη έκθεση τέχνης στη Μελβούρνη.